Declaratia lui Lisa Marie Presley si Priscilla Presley referitor la Michael Jackson


"I am so very sad and confused with every emotion possible. I am heartbroken for his children who I know were everything to him and for his family. This is such a massive loss on so many levels, words fail me."
--Lisa Marie Presley--
.
"Sunt în stare de şoc, după cum ştiu toţi trebuie să fie. Ce pierdere tragica. Sincer, gandurile mele sunt cu familia sa in acest moment foarte dificil. "
--Priscilla Presley--

We at Elvis Presley Enterprises also send our sympathy to the Jackson family in their time of sorrow.
.
S-a stins Michael Jackson
La amiaza zilei de 25 iunie 2009, Michael Jackson a suferit un stop cardiac la domiciliul său din Holmby Hills, Los Angeles. Paramedicii care au ajuns de urgenţă la reşedinţa artistului au spus mai târziu că acesta era fără suflare. Cu toate acestea paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la faţa locului, apoi au dus pacientul, care intrase în comă, la Centrul Medical UCLA. Decesul a fost declarat în jurul orei 14:26 (ora locală) în aceeaşi zi.
Pe aceasta cale fan clubul "Elvis The Legend" trimite sincere condoleante familiei Jackson si le doreste fanilor Michael din lumea intreaga, sa fie puternici si sa treaca cu bine prin aceste momente tragice pentru o lume intreaga.
Asa cum Elvis Presley este o legenda vie (chiar daca au trecut aproape 32 de ani de la moartea sa) asa si Michael Jackson va ramane o legenda vie, oamenii ca Elvis si Michael nu mor niciodata, Michael traieste.

Niciun comentariu: