Memorial Elvis Presley 14 August 2010 in Bucuresti/ROSâmbătă, 14 august 2010, ora 19:00, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti are loc spectacolul dedicat regelui rock-ului, Elvis Presley, “Memorial Elvis 2010“.


“Memorial Elvis Romania” este un brand exclusiv The Teachers Orchestra incepand din anul 2005, cand a organizat pentru prima data in Romania acest eveniment.

De atunci si pana azi evenimentul a ajuns la a 6-a editie in parteneriat cu singurul fan club oficial Elvis din Romania, www.elvisromania.ro fiind deja traditie pentru fanii din Romania.

Un eveniment absolut senzational menit sa readuca in memoria oamenilor pe cel ce a fost si continua sa fie de neegalat, Elvis Presley.
Sunet de 35.000 watt, proiectii, concert live si multe alte surprize pentru fanii si admiratorii Regelui rock’n'roll din Romania.
Biletele se pot procura de pe site-urile http://www.bilete.ro/ sau http://www.vreaubilet.ro/ .de la casa de bilete a Salii Palatului si de la Amfitetrul "Mihai Eminescu".

Eveniment organizat de Primaria Sectorului 2, Amfitearul Mihai Eminescu, The Teachers Orchestra si ElvisRomania.ro alaturi de Nova Music - Sony Music si PHM prezentat de Europa FM, parteneri: iConcert.ro, Omega Sound Studio, Pizzeria Tormen si ZilesiNopti.ro

Niciun comentariu: