Memorial Elvis Presley 17 Septembrie 2011

Elvis Romania, The Teachers Orchestra in Parteneriat cu Primaria sectorului 2 & Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul National va invita Sambata 17 Septembrie 2011, ora 19.30 la Memorial Elvis Romania 2011 editia a 7-a.

"Memorial Elvis Romania" este numele spectacolului pe care The Teachers Orchestra îl va susţine în Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti, pe 17 septembrie 2011, de la ora 19:30.
The Teachers Orchestra şi solistul Cristian Roman vor interpreta piesele celebre ale perioadei de aur a rock-n-roll-ului. hiturile care i-au adus lui Elvis Presley tilul de "Regele muzicii rock'n'roll".

Memorial Elvis Romania” este un brand exclusiv The Teachers Orchestra începând din anul 2005, când a organizat pentru prima dată în România acest eveniment.
De atunci şi până azi evenimentul a ajuns la a 7-a ediţie, în parteneriat cu singurul fan club oficial Elvis din România, www.elvisromania.ro fiind deja tradiţie pentru fanii din România.

Un eveniment absolut senzaţional, menit să readucă în memoria oamenilor pe cel ce a fost şi continuă să fie de neegalat, Elvis Presley.

Niciun comentariu: