Se caută actor pentru biografia cinematografică a lui Elvis

Regizorul Kevin MacDonald (“Ultimul rege al Scoţiei”) a semnat contractul cu compania Fox 2000 pentru filmul „Last Train to Memphis”, o biografie a lui Elvis Presley. Mick Jagger este unul dintre producătorii filmului.

Scenariul filmului e adaptarea biografiei scrise de Peter Guralnick în 1995, anunţă variety.com. Filmul va fi povestea anilor de tinereţe ai artistului, de la anii de liceu la gloria cucerită peste noapte.

Producătorii filmului caută un tânăr actor, care să semene cu Elvis, să cânte şi să aibă calităţi actoriceşti, aşa că au înfiinţat un site, Young Elvis Presley, unde aspiranţii la acest rol pot să posteze imagini şi înregistrări.

Mick Jagger este unul dintre producători, prin firma sa Jagged Films. Tot el este producător la filmul biografic despre James Brown, cu Chadwick Boseman în rolul principal, şi finanţează o producţie pentru HBO despre muzica anilor ’70, de care se vor ocupa Terence Winter şi Martin Scorsese.

Fox 2000, cu care Jagger colaborează pentru filmul cu Elvis, a produs „Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash” din 2005, pentru care Joaquin Phoenix a primit o nominalizare la Oscar, iar Reese Witherspoon a câştigat un Oscar.

Regizorul Kevin MacDonald a regizat “The Last King of Scotland - Ultimul rege al Scoţiei”, pentru care Forest Whitaker a primit Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://anabolizante2008.com steroizi
http://anabolizante2008.com steroizi de vanzare